Står du og har brug for hjælp til rengøring?

Bedre Rengøring er et veletableret firme med veluddannet personale med mange års erfaring. Vi leverer rengøring til både offentlige- og private virksomheder. Vi leverer også rengøring til private som har travlt i hverdagen.

Bedre Rengøring går meget op i at levere den bedste rengøring både for din virksomhed samt miljøet. Vi bruger derfor mindst mulig kemikalier i vores arbejde.

Vores hovedopgave er derfor den bedste miljørigtige rengøring uanset opgavens omfang.

Vi klarer alt fra kontor til institution samt københavner lejlighed til palæ.

 

Bedre Rengøring mener at en god rengøring er med til at sikre et godt indeklima. Dette gør at der vil være mindre sygdom i din virksomhed eller familie, da man mindsker risikoen for at bakterier de spredes rundt på kontoret eller hjemmet. Vi kenderalle det at man lige kommer til at hoste i hånden eller klø sig i ansigtet efter en lang dag ude blandt fremmede mennesker. Hvis man holder et godt indeklima, kan man derfor sikre sig en Bedre velfærd blandt de mennesker man er mest sammen med i løbet af en dag. Hos Bedre Rengøring laver vi en langsigtet plan som tilpasser sig netop dine behov. Du bestemmer selv hvor mange dage om ugen du vil have gjort rent og du vil få tilknyttet et mindre fast rengøringsteam så du altid føler dig tryg og de netop kender dine præferencer. Når vi har indgået aftalen vil der derfor ikke være nogle forstyrrelser på arbejdet i form af spørgsmål, da rengøringsteamet er sat godt ind i opgaven samt stedet. Du kan derfor være sikker på at rengøringen bliver gjort hurtigt og effektivt af vores kompetente personale.

 

Bedre Rengøring klarer også alle former for serviceopgaver såsom trappevask og vinduespolering.

Trappen er det første du ser i opgangen og det giver derfor hele førstehåndindtrykket af ejendommen, læs mere om ejendomsservice.

Det er derfor vigtigt at trappen altid ser pæn og indbydende ud. Bedre Rengøring tilbyder den bedste miljørigtige trappevask og rengøring af opgange til boligselskaber, boligforeninger og privatejede bygninger i København og omegn samt Nordsjælland.

 

Når det er forår er og solen begynder at titte frem gennem vinduerne, kender vi alle det at vinduesfacaden ser beskidt og støvet ud. Bedre Rengøring levere en hurtig og effektiv vinduespolering, så selv fuglene begynder at synge. Vi garantere skinnende og rene vinduer, lige meget hvilken sal vinduespoleringen skal foregå. Vores team i vinduespolering arbejder udelukkende med vinduer hver dag og ved derfor lige hvordan en vinduespolering skal klares for at vinduerne igen ser ud som var de lige var kommet ud fra fabrikken.

 

Vi levere både rengøring til fast pris eller timepris. Vi skræddersyer altid aftalen så det passer kundens behov, både hvis rengøring skal ordnes i bestemte tidsrum eller I har specifikke krav til rengøringen. I Bedre Rengøring løser vi alle former rengøring samt serviceopgaver. Vi har et meget kompetent team som er yderst servicemindede og yder den bedste rengøring. Se mere her: Rengøring
Er du i tvivl eller har spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vores kundeservice sidder klar på tlf.: xx xx xx xx til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.Postet by fiverr47 via AdSet linkbuilding network