Start som iværksætter uden en krone på lommen

Det er meget populært at blive iværksætter, og mange drømmer om en dag at kunne blive deres egen chef. Det, der måske holder folk tilbage fra at springe ud i iværksætter-eventyret, er at mange tror, der skal en kæmpe startkapital ti,l for at du kan gå i gang. Heldigvis kan du i de fleste brancher starte ud som iværksætter uden særligt mange penge på lommen.
Et af de steder, hvor du kan spare penge, er ved at leje dig ind hos et kontorhotel eller i et kontorfællesskab. Der er nemlig ingen grund til at have dit helt eget kontor lige fra dag ét. Det kan godt være, at du tænker at et kontorfællesskab er en midlertidig løsning, indtil du kan få dit eget kontor. Der er faktisk mange fordele ved at være i et kontorfællesskab frem for at leje sit helt eget kontor eller at sidde derhjemme. Det er en perfelt mulighed for at skabe et innovativt netværk.

  1. Du kan flytte ind i et kontorfællesskab og være driftsklar i løbet af få dage. Der er forskel på kontorfællesskaber. Nogle tilbyder pladser ved et skrivebord i et åbent kontormiljø og andre tilbyder, at du kan få dit eget lille kontor, hvor du kan lukke døren bag dig. Det er lidt en smagssag, om man foretrækker 100% ro, eller elsker dynamikken i et åbent kontormiljø.
  2. Lejen på kontorfællesskabet indeholder alle fælles faciliteter lige fra kontorstole og skrivebord til WIFI, mødelokaler, printer, kopimaskine osv. Du behøver ikke at tænke på alt det praktiske, men du kan koncentrere dig fuldt ud om at vækste din virksomhed fra den allerførste dag og være den iværksætter, du altid har drømt om.
  3. De fleste kontorfællesskaber og kontorhoteller har ansat firmaer, der tager sig af alt lige fra rengøring til kontorartikler og kaffe. Du skal derfor ikke tænke på rengøring og diverse små indkøb, men i stedet kan du bruge din tid på at være iværksætter.
  4. Hvis du er helt nystartet iværksætter, kan det være en fordel at være på et kontorfællesskab, hvor du drage erfaring fra andre. Der vil altid være én, som kan komme med gode råd, hvis ud har brug for hjælp. Alle har været nye iværksættere engang og husker nok også, hvordan praktiske foranstaltninger som momsregnskab og timepris kunne være lidt svært at finde ud af i starten.
  5. På et kontorfællesskab har du mulighed for at netværke og samarbejde med virksomheder i andre brancher. Du vil kunne få inspiration og dele idéer med andre, der også er iværksætter. Det er også en nemmere måde hvorpå du kan få stablet en god kundegruppe på benene.
  6. Det kan godt være ensomt at være iværksætter på sit helt eget kontor eller altid at arbejde hjemmefra, men på et kontorfællesskab får du noget, der minder om kollegaer. De fleste kontorfællesskaber vægter også det sociale samvær højt og tilbyder måske fælles frokostordninger, fredagsbar og lignende.Postet by ag via AdSet linkbuilding network