Svanemærket rengøring på Fyn hos Plus Clean

Rengøring er en tillidssag. Når det kommer til rengøring af dit hjem, så handler det meget om tillid. Men også om skånsomhed overfor din bolig og naturen.

Hos Plus Clean benytter vi kun Svanemærkede rengøringsmidler, med mindre andet er aftalt. Vi har nemlig stor respekt for indeklima og miljø. For at opnå det bedste resultat og den højeste kundetilfredshed, så er det i 97% af alle opgaver, altid den samme person som kommer og gør rent i dit hjem.

Vi bruger kun dansktalende medarbejdere og kun medarbejdere med ren straffeattest. Hvis du ikke er tilfreds med den person som kommer og gør rent hos dig, ja så er vi det altså heller ikke. Det er klart at i ferieperioder eller ved sygdom og fratrædelser, ja så sender vi en anden person.

Plus Clean tilbyder rengøring til private, firmaer, sommerhuse og meget andet. Vi har holdt Fyn rent siden 2012 og det vil vi gerne fortsætte med i rigtig mange år. Det kræver at vi gør vores arbejde ordentligt, er effektive og har konkurrencedygtige priser.

Husk du naturligvis kan få “håndværkerfradrag” for vores rengøring, som privat. Det betyder i runde tal, at du kan fratrække op til 33% af vores regning.

Vi anbefaler interval rengøring, det vil sige at vi kommer i faste intervaller og rengør dit hjem, vi anbefaler minimum hver 14. dag, sådan arbejdet ikke bliver for omfattende. Dog vil vi også gerne komme og gøre hovedrent, hvis du f.eks. har behov for dette op til højtiderne, eller op til anden festivitas.

Vi dækker hele Fyn med vores rengøringshjælp, lige fra Odense, Svendborg, Faaborg, til Otterup og Bogense. Ja selv Langeland dækker vi. Det er dog altid en fordel hvis der er flere hjem tæt på hinanden, som vi kan rengøre samtidig, så tilbyder vi nemlig naborabat, så får både du og din nabo, en endnu skarpere pris og vi sparer en smule på kørslen.

Vi dækker gerne hele sommerhusområder med vores rengøring, eller store kontorfællesskaber m.v. Og vi giver altid gerne et tilbud på hvad netop din opgave skal koste. Vinduespolering kan også fint indgå som en del af aftalen, vi tilbyder dog ikke dette som en enkeltstående ydelse, kun som tillæg hos vores rengøringskunder.

Vores priser på rengøring udregnes efter m2 og antal af badeværelser / toiletter, plus specielle krav du måtte have. Hvis du ønsker at vi benytter dine egne rengøringsmidler eller plejemidler, så gør vi også gerne dette, du skal bare sørge for at de altid er tilgængelige når vi kommer og gør rent.

Vores typiske privat rengørings kunder, får gjort rent hver 14. dag, i mellem kl. 8:00 og 16:00, ved specielle tilfælde, kan vi også kommer aftener og weekender, imod tillæg. Dog skal dette varsles i god tid, sådan vi har muligheden for at planlægge ud fra det.Postet by wowv via AdSet linkbuilding network