Tag hånd om dit liv og start din spirituelle udvikling

Start din personlige udvikling i dag

Vi hjælper dig og giver dig redskaberne til at starte din spirituelle udvikling.

Hos Højtvibrerende nærværende lederskab IVS tilbyder vi uddannelser, som gør dig i stand til at udvikle dig selv både spirituelt og personligt. Gennem vores forløb lærer du at trække på spiritualitet og healing i din hverdag, så du får mere energi og overskud til dine daglige gøremål. Du lærer at meditere, så du bliver mere nærværende i dine relationer til andre.

Bliv livsforvandler

Vores uddannelse som livsforvandler gør dig i stand til både at hjælpe dig selv og andre til at tage hånd om deres eget liv. Du bliver i stand til at se mulighederne.

Vi hjælper dig til at slippe dine gamle mønstre og dårlige vaner. Du bliver mere modig og får mere selvtillid. Og dermed kan du også hjælpe andre.

Opfyld dine drømme

Hvad enten du drømmer om at starte din egen virksomhed, at tage fri til at rejse eller noget helt tredje, så hjælper vores uddannelse dig desuden til at blive mere modig i forhold til at opfylde dine drømme. Det kan være svært at tage springet og de første skridt på vej mod din drøm. Men det er vigtigt at huske, at ingen drøm er for dum, for egoistisk, for fjollet eller for lille. Hvis den betyder noget for dig, så er den værd at følge.

En vigtig del af din spirituelle udvikling er derfor også at turde tage springet til at opfylde, hvem du i virkeligheden er. Og dine drømme er en stor del af, hvem du er.

Det første led i at opfylde dine drømme er derfor at gøre det klart, hvad du ønsker og drømmer om. Den drøm, der giver dig flest sommerfugle i maven, er den drøm, du bør følge.

Når du har fundet den drøm, skal du specificere over for dig selv, hvad den præcis går ud på. Beskriv din drøm i detaljer.

Derefter skal du overveje, hvad det vil betyde for dig, hvis din drøm går i opfyldelse. Dette skal du bruge som motivation for at tage de første skridt.

Når du har gjort dette, er du godt på vej til at komme i gang med at opfylde din drøm. Nu skal du begynde at tage de næste skridt, og så de næste og de næste.

Hvis et skridt føles for uoverskueligt, så bryd det op i mindre skridt. Dermed bliver det lettere for dig, at komme videre.

Vi guider dig på vej

Det er altid skræmmende at springe ud i det. Derfor er vi her til at hjælpe dig igang. Vi giver dig redskaberne, som gør, at du bliver i stand til at tage disse skridt.

Bare det, at du har tænkt over og specificeret din drøm, betyder, at du allerede er godt på vej mod din egen spirituelle og personlige udvikling.Postet by TransformYourLife via AdSet linkbuilding network