Ting der skal være at finde i et drengeværelse

Er du på jagt efter det komplette manderum? Et manderum er et meget specielt rum i en bolig som er præget af drengerøvs og genstande der kan stå for underholdningen. Det er et sted hvor manden i boligen kan få frirum og gøre lige nøjagtigt som selv har lyst til alene eller sammen med hans drengevenner. Drengeværelset er på tale i de boliger hvor kvinden ligesom også har bestemte rum som hun råder over som et slags modsat rum af et drengeværelse hvor kvinderne har magten modsat et drengeværelse hvor det udelukkende er mændende der har magt og bestemmer over rummet og hvilken underholdning der skal ske i lige netop det rum. Hvis du er eller skal igang med at have bygget dig sådan et værelse så er du kommet til det helt rigtige sted. Her i artiklen vil vi nemlig komme nærmere ind på hvilke genstande som simpelthen et et “must have” i ethvert drengeværelse.

Pokerbord

Poker er et af de mest populære og klassiske spil der bliver spillet når drengene er samlet. Et spil der ikke krævet de store remedier eller er udholdende på nogen måde udover koncentration. Det er et spil som får konkurrencegenet til at pumpe hvor der både kan blive spillet om penge eller for sjov. Poker anvendes kort til opvarmning med en øl eller to til byen eller et kasino.

Billardbord

Billardborde findes både til professionelt, semi-professionelt og amatørbrug. Bordene findes i mange forskellige former, farver og størrelser samt kvaliteter og er et meget benyttet og klassisk spil til når drengene er samlet og der skal pumpes liv i konkurrencegenet. Det er meget let at spille og kræver ikke de store færdigheder bortset fra at kende reglerne.

Bordfodboldbord

Alle mænd elsker fodbold og derfor er bordfodbold en sikker vinder. Bordfodboldborde findes i mange størrelser så uanset om du har meget eller lidt plads er der storset altid mulighed for stor underholdning i form af et spil bordfodbold. Bordfodbold er meget intenst og underholdende og skaber tit god stemning blandt fodboldglade drenge.

Dartskive

Dartskiver findes i mange slags. Elektroniske, magnetiske, originale samt flere. Dartskiver kan være smarte at købe i andre slags end original hvis man ønsker at skåne vægge og den slags ting hvis det skulle tænkes at man rammer forbi skiven. Med en dartskive er du klar til at udfordre vennerne til den helt store turnering og er af de mest traditionelle værtshusspil i verden.

Barskab

Hvis drengeværeslet skal kunne holde en rigtig fest og være top underholdning så skal der være alkohol i rummet og hvor skulle man ellers stille det end i et rigtigt barskab. Barskabet skal selvfølgelig være fuld af indhold så du altid er parat til at banke en fest op og stå sammen med gutterne.

Højtalere

Hvad er en fest uden musik og hvad er musik uden gode højtalere. Højtalere skal være en del af rummet hvis du ønsker at holde fester på drengeværelset og spiller godt sammen med barskabet som tidligere blev nævnt her i artiklen.

Vi håber artiklen har hjulpet jer på vej mod det perfekte drengeværelse med stor underholdningsværdi.Postet by jeppe-nielsen via AdSet linkbuilding network