Top 10 dametøjsmærker du kan købe online

Kvinder er vilde med tøj og mode. Mange kvinder forsøger at skabe sig en unik stil og derfor leder de altid efter nye alternativer af mærker og designere. Hvis du er en af de mange kvinder der altid er på jagt efter nyt og nye alternativer i garderoben så er du kommet til det rette sted. Denne artikel sætter nemlig fokus på de allerbedste mærker indenfor dametøj i Danmark i øjeblikket. Mere præcist sætter denne artikel fokus på det 10 bedste mærker i øjeblikket, så hvis du er i tvivl om hvilke mærker du skal gå efter så frygt ej her kommer hjælp til din uvidenhed.

Calvin Klein

Calvin Klein er et mærke der laver unikt og smukt tøj det ved de fleste. De fleste ejer også en tøjdel fra dette mærke. Det er meget populært og udstråler originalitet og stil. Calvin Klein pryder ethvert klædeskab uanset om du ung, gammel, dame eller mand. Calvin Klein er et af de populæreste og førende mærker indenfor modetøj i øjeblikket og laver tøj i massevis i form af jakkesæt, sportstøj, bukser, sokker, sko og meget mere.

Lacoste

Lacoste er et meget gammelt mærke som altid er blevet anderkendt som et meget alsidigt og elegant mærke af høj kvalitet. Lacoste startede med at lave kollektioner af sportstøj men deres alsidighed har hjulpet dem i dag til at lave kollektioner til enhver smag og du finder et stort udvalg af mærket hos mange forhandlere af modetøj og identificeres let ved krokodillen.

Levis

Levis er et ældre mærke og har længe været et af modeverdenes store mærker. Levis er meget kendt for deres cowboybukser og der går historier om at Levi-Strauss skulle være manden bag de blå cowboybukser som uden tvivl er et af brandet Levis mest kendte produkter.

New Balance

Stifteren af New Balance var en Mand ved Navn William J. Riley der meget simpelt var meget træt af at have ondt i fødderne hver eneste dage efter hans tjenerjob. Derfor besluttede hans sig for at skabe et par sko med svangstøtte. Han blev skodesigner og designede sin sko med perfekt større og kaldte dem i starten 1900’erne for New Balance. Skoene føltes så meget bedre end alt andet og derfra var New Balance en realitet og skaber den dag i dag gode sko samt meget andet tøj man befinder sig komfortabelt i.

Nike

Nike er det største sportbrands i verden og laver meget forskellige tøj og udstyr til både sport og almindeligt brug. Nike er kendt for at være meget stilrene og klassiske og er lette et identificere ved deres verdenskendte logo med Nike Swooshet.

Puma

Puma er et af de førende sportbrands indenfor sportbeklædning samt sneakers til både kvinder og mænd. Puma kollektionerne er verdensberømte og genkendes let ved puma logoet som forestiller en puma. Pumas kollektioner er karakteriseret som tøj af høj kvalitet til rimelige priser.

SAMSØE | SAMSØE

SAMSØE | SAMSØE er et af nutidens mest stilrene og klassiske dametøjsmærker. Brandet laver udelukkende klassiske og tidsløse kollektioner som kan bruges til enhver lejlighed men altid har god finesse og er stilrene. Sammen med det flotte design er Samsøe kendt for deres høje kvalitet.

Reebook

Reebook er en af de førende brands indenfor sneakers specielt til kvinder men en del mænd har også Reebook sneakers. Reebook kan bruges af hele familien og laver mange forskellige slags design af sneakers så de bevare en bred målgruppe.

Won Hundred

Won Hundred er tøj til den stilfulde kvinde. Designet er præget af skandinaviske følelser og farver og designet råber på stilfulde og stilbevidste kvinder som ønsker at forkæle sig selv med lækkert tøj af høj kvalitet.

Wood Wood

Et af de klart mest populære brands i øjeblikket og laver tøj som er præget af 90’ernes graffiti og gadekultur og laver mange former for tøj. Wood Wood laver alt fra t-shirts og skjorter til tasker og kasketter.Postet by jeppe-nielsen via AdSet linkbuilding network