Uddannelse til bestyrelsesmedlemmer

Populært forslag til mulig uddannelse for bestyrelsesmedlemmer

Selvom Danmark er et lille land, findes der er et utal af udbyder af uddannelse til bestyrelsesmedlemmer. Mange af dem er vidt forskellige mens andre minder mere om hinanden end andre. Fælles er dog at alle fokusere på de nuværende udfordringer som bestyrelsesmedlemmer skal håndtere i deres daglige arbejde. ”Disruption”, nytænkning og innovation er Buss Word der i dag høres oftere og oftere. Det tvinger bestyrelsesmedlemmerne til at tænke ud af boksen, og her er uddannelserne spækket med værktøjer der netop forbereder til fremtidens bestyrelsesarbejde. Vi fundet et forslag på en af de bedste uddannelser i Danmark og samtidig en af dem der stiger i popularitet.

Board Assure’s bestyrelsesuddannelse

Tidligere kendt under navnet Institut for Selskabsledelse, men har efterfølgende skiftet navn til Board Assure. Board tilbyder et af de mere atypiske uddannelser idet at den udelukkende forløber over 2-3 dage til forskel fra mange af de øvrige udbydere på markedet. Deres uddannelse ser dog ud til at ramme plet, da den oplever stigende popularitet og hold afholdes hyppigere.
Undervisningen foretages af erfarne bestyrelsesmedlemmer med en enorm mængde af erfaringen fra bestyrelsesposter i store danske virksomheder.

Board Simulering.

Et værktøj som flere og flere af uddannelserne tager i brug som den afsluttende opgave. Dette ”spil” hvor du sættes en række udfordringer og skal forholde dig til dem og træffe beslutninger i nuet, er et spændende tiltag hvor kursisterne får mulighed for at teste deres færdigheder. Dette er en rigtig spændende måde hvorpå man risikofrit kan prøve sig selv af. Dette kan du også opleve på uddannelsen til bestyrelsesmedlemmer hos Board Assure.

Uddannelse er en investering.

Virksomheder skal investere i deres medarbejdere uanset hvilken stilling de sidder i. Det er nødvendigt for at fastholde medarbejderen, men især også for at holde niveauet højt i hele organisationen. Bestyrelsen sættes til at træffe beslutninger der kan have store betydninger for organisationen og derved at det vigtigt at sørge for at bestyrelsesmedlemmerne har de bedste vilkår at træffe beslutningen på. Dette er også derfor at de korte uddannelser er blevet særdeles populære. Det giver virksomhederne mulighed for at sende deres bestyrelsesmedlemmer afsted på mindre kurser og hurtigt have dem tilbage i virksomheden igen. Disse kortere uddannelser afholdes også hyppigere og derfor kan virksomhederne også fordele uddannelserne ud over flere weekender og derved altid have bemanding i bestyrelsen.

Det er dog vigtigt at påpege at disse kortere uddannelser ikke kan erstatte de længere fra de store universiteter såsom CBS, Brock og AU, men de er et rigtig godt supplement. Særligt fordi at de kortere uddannelser er mere tilbøjeligt til at se bort fra lærebøgerne og tænke ud af boksen og med lang mere fokus på praktisk erfaring fremfor den mere boglige som du oplever på de store uddannelser.Postet by Green Tea via AdSet linkbuilding network