Værktøjsmaskiner – Reparation og service

Ved Bast & Co er vi din foretrukne hjælp, når det kommer til reparation og service af værktøjsmaskiner. Vi arbejder med alle former for værktøjsmaskiner, og vi hjælper både store og små virksomheder.

Ingen opgave er hverken for lille eller for stor for os, og vi kan altid tilpasse os dine specifikke ønsker og krav, så kontakt os bare, så kan vi give jer mere information om vores unikke løsninger.

Vi har igennem årene opbygget en masse erfaring, så vi arbejder både med reparation og service af alle værktøjsmaskiner inden for metal-, plast-, og træindustrien.

Vigtigheden af en velfungerende maskinpark

For os handler det altid om at yde den bedste service til jer kunder, så jeres virksomhed kan fungere optimalt. Vi ved godt, hvor vigtigt det er, at alting fungerer i jeres maskinpark. Slidte og dårlig vedligeholdte værktøjsmaskiner er både skidt for kvaliteten og effektiviteten af jeres produktion, og de kan også være til fare for jeres personale. Derfor er det vores opgave altid at tilbyde en professionel service og reparation af jeres værktøjsmaskiner, så de kommer i fin stand og kan producere bedst muligt og sikrest muligt for jer.

Akut reparation af værktøjsmaskiner

Med vores erfaring inden for branchen ved vi, hvor vigtigt det er, at alle jeres værktøjsmaskiner fungerer optimalt, så i kan holde gang i produktionen. Derfor yder vi en speciel service, hvor vi tilbyder at rykke ud og foretage reparationer og service med kort varsel. Vi garanterer altid, at vi kan starte vores reparation inden for 24 timer, fra når i kontakter os.

Dette er for at sikre os den gode kundetilfredshed, og for at i ikke har for store tab i driften af jeres produktion. Vi har forståelse for, at jeres værktøjsmaskiner skal fungere igen hurtigst muligt, og derfor sørger vi også for, at producere vores egne reservedele. Dette sparer jer både for meget tid og mange ekstra omkostninger, da vi ikke skal til at kontakte eksterne leverandører for at få reservedelene hjem.

Når i vælger os til at stå for jeres service og reparation af jeres maskiner, får i altså en god service og en effektiv udrykning, der både gør arbejdet hurtigt og til de bedste priser. Vi udfører alt vores arbejde til konkurrencedygtige priser, og det vil altså være lukrativt for jer at kontakte os, da i samtidig vil kunne få jeres produktion i gang hurtigst muligt igen. Dette gør, at i ikke får store driftstab, hvis uheldet skulle være ude.

Servicepakke til eftersyn af jeres værktøjsmaskiner

Vi foretager ikke kun reparationer af værktøjsmaskiner. Det kan også være, at i vil sikre jer, at alt fungerer, som det skal. Derfor har vi valgt at tilbyde en række forskellige løsninger i forbindelse med service af jeres værktøjsmaskiner. Vi lytter altid til jeres specifikke krav og ønsker, og vi kan lave alt fra et mindre serviceeftersyn, der lever op til de lovpligtige krav til hele eftersyn af jeres komplette maskinpark.

Ingen opgave er hverken for stor eller for lille for os, når det kommer til serviceeftersyn af jeres værktøjsmaskiner. Vi tilbyder som standard en servicepakke, hvor i kan vælge mellem en række forskellige løsninger, efter hvad der passer jer og jeres virksomhed bedst. Vælger i for eksempel vores partneraftale, så dækker den over et serviceeftersyn af jeres værktøjsmaskiner. Vælger i en tryghedsaftale, så sørger vi for at lave et eftersyn, der dækker over de årlige lovpligtige regler.

Det kan også være, at i vil spare penge og lave en mere kompleks løsning i forbindelse med jeres serviceeftersyn af værktøjsmaskinerne. I så fald bør i for eksempel vælge en Partner+aftale, hvor vi laver et komplet serviceeftersyn af jeres maskiner, når vi alligevel er ude for at lave det lovpligtige eftersyn. Dette sparer jer for meget tid og mange ekstra omkostninger og sikrer jer, at jeres værktøjsmaskiner er i god stand.

Den sidste faste løsning vi tilbyder i vores servicepakke er partnerkomplet, hvor vi som navnet antyder sørger for en komplet løsning. Dette indebærer altså alt fra rengøring af maskinerne til lovpligtigt eftersyn samt serviceeftersyn.

Når vi kommer ud til service af jeres værktøjsmaskiner, så sørger vi altid for en grundig gennemgang, der blandt andet indebærer en geometrisk udmåling af maskinerne. Udover dette indebærer vores service også eftersyn af samtlige dele af værktøjsmaskinen, og som en ekstra service udfærdiger vi altid en tilstandsrapport af hver enkelt maskine, efter vi har gennemgået den. Dette er for, at i let kan se, om det er lønsomt for jer at gå ud og investere i en ny værktøjsmaskine, eller om det kan svare sig at beholde den nuværende.

Få et uforpligtende tilbud på arbejde med jeres værktøjsmaskiner

Før du vælger os som din samarbejdspartner i forbindelse med service og reparation af jeres værktøjsmaskiner, så giver vi jer altid gerne et uforpligtende tilbud.

Du kan fange os på tlf.: 69 69 91 26 eller på mail: bast@bastogco.dk, hvis du er interesseret i mere information eller gerne vil have et godt tilbudPostet by jjdenmark via AdSet linkbuilding network