Valg af mobilabonnement til iPhone 6

Har du netop købt en iPhone 6, men ved du ikke helt, hvilket abonnement du skal købe, så er der hjælp at hente. Hvilket mobilabonnement der er det rette for dig afhænger af flere forskellige faktorer såsom dit forbrug af SMS’er / MMS’er, opkald, internet m.m. Benytter du dig af vores guide, vil du have mulighed for at finde et godt mobilabonnement til iPhone 6.

Dit forbrug af SMS / MMS

Hvis du er typen, der sender rigtig mange SMS’er og / eller MMS’er hver dag, bør du få et mobilabonnement med fri SMS / MMS. I dag er fri SMS / MMS nærmest inkluderet i alle abonnementer. Hvis dit forbrug af SMS / MMS er meget lille, kan det dog være værd at købe et abonnement, hvor det ikke er inkluderet. Man skal dog ikke sende særligt mange SMS’er, før det kan betale sig at købe et abonnement med fri SMS.

Hvor meget snakker du i telefon?

Hvis du snakker meget i telefon, bør du købe et telefonabonnement. Ved denne type abonnement får du x(x) antal timers tale hver måned, som du betaler et fast beløb for. Med dette type mobilabonnement til iPhone 6 behøves du ikke bekymre dig for at stå med en stor mobilregning i slutningen af måneden. Dog er det selvfølgelig nødvendigt at holde øje med, om man er ved at overstige sin månedlige taletid. Hvis du ikke snakker særligt meget i telefon, kan det typiske bedre betale sig at vælge at almindeligt abonnement.

Hvor meget bruger du internettet?

Hvis du er blevet ejer af en iPhone 6, er det højst sandsynligt fordi, at du ønsker at bruge internettet. Danskerne benytter sociale medier som Facebook, Snapchat, Instagram og Twitter i høj grad, ligesom det vil være muligt at tjekke vejret, de seneste nyheder og meget mere via sin mobil. Hvis du bruger internettet meget, bør du købe et abonnement, hvor der er inkluderet x(x) antal GB data hver måned. Overordnet bruger en iPhone 6 rigtig meget data på internettet, hvilket gør det relevant at købe et abonnement med data.

Skrevet af iPhone 6 – Besøg hjemmesiden herPostet by martind via AdSet linkbuilding network