Vi flytter for dig og sikrer god og tryg transport!

Vi hjælper dig med din flytning

Vi er specialister i flytning, og har oplevet utallige gange, hvordan en flytning går rigtig godt, og selvfølgelig har vi også oplevet det modsatte deraf: en uorganiseret og forvirrende en af slagsen.

Der er mange aspekter man skal tage til overvejelse når man skal flytte. Vi har her nogle gode råd til dig, så bliver det en tand lettere for dig der du skal pakke sammen og gå dine gemmer i gennem. Hvis du skal have fat i en flyttemand, er det en god idé at gøre dig overvejelser omrking hvad du skal have fragtet og hvornår det skal flyttes. Derfor skal du allerede tidligt i processen have gjort dig klar over, hvilken flyttemand du skal have til at fragte dine ting og sager.

 

Det er en god idé at have et overblik over ejendele

Vi har mange ting, og i gemmerne dukker der altid uventede ting og sager frem. Det er en god idé at gå igennem sagerne i god tid. Og så sortere alt. Du skal have pakket og lavet bunker. Husk for alt i verden at skrive på kasserne hvad der er i, så flyttemanden (hvis han skal bære sagerne op), kan stille kasserne i de rette rum, så du ikke efterfølgende skal rode med blandede kasser. Dette vil tage din meget længere tid, og derudover skal du bruge lang tid på igen at sortere og ordne dine ting og ejendele. Sorter desuden dit gamle tøj og overvej her om noget af det skal kasseres – måske foræres væk.

Gå desuden lofter, kælder og garage i gennem og få sorteret ud i dine ting der alligevel står gemt væk – er du i rigtig god tid kan du sætte nogle af tingene til salg.

 

Husk at få ændret din postadresse og også at melde flytningen

Husk at få ændret din postadresse, dette tager faktisk længere tid end man tror. Husk også at få meldt din flytning. Gem papirer et sted du husker! Det kan være at du får brug for nogle af disse under selve flytningen.

 

Gode råd til din pakning

Når du skal pakke skal alt organiseres. Husk at få kasserne samlet korrekt, da de ellers ikke vil kunne holde på dine tunge sager. Pakkerne må typisk ikke pakkes med mere end max. 20. For din egen – eller flyttemandens skyld, bør du hellere pakke et par halvfulde kasser med tunge ting, end en helt proppet. Det er hårdt for ryggen, og skal du et par etager op. Er det en god idé ikke at overfylde kasserne. Når du skal have pakket bøger, er det en go idé at pakke dem sammen med lette ting – for eksempel dyner, puder eller måske endda tøj.

Når du pakke glas, porcelæn og tallerkener – fade, køkkenmaskiner m.m. bør de pakkes i kasser hvor der både er papir og karton der skiller glasset ad. Nogle steder er transporten af planter på eget ansvar – derfor er det sindssygt vigtigt at du får pakket ALT glas rigtig godt ind, så der ikke kommer skår – eller i værste fald – så der ikke går noget i stykker under transporten.

Hvis du pakker kolonialvarer, så som rengøringsmidler og andre køkken og badeværelsesartikler, er det en god idé at pakke dem i kraftige poser af plastik – det kan være en fordel at pakke dem i gennemsigtige poser, så du kan se, når du skal pakke ud, hvad der er i de forskellige poser. Sæt eventuelt en mærkat på posen. Det gør det lettere for dig når du skal pakke ud.

 

Vi ønsker Dem en behagelig flytning.Postet by Flyttespecialisten via AdSet linkbuilding network