Victor har lavet en ny badmintonsko kaldet SH-S80 E/O/C

Kilde: Webshop med badmintonsko.

Jeg har lagt mærke til, at den koreanske badmintonspiller Son Wan Ho, har fået en ny badmintonsko, og eftersom jeg er stor fan af ham, så var jeg selvfølgelig ivrig efter at finde ud af, hvad det var for en model. Jeg synes designet på den var rigtig frækt i den gule/blå/sølv farve, som badmintonskoen havde.

Jeg undersøgte markedet og fandt ud af, at modellen hedder SH-S80 E/O/C. Den model badmintonsko jeg er mest interesseret i er E modellen. Det er nemlig den udgave som Son Wan Ho benytter når han spiller Superseries turneringer. Badmintonskoen er Gul, grøn, blå og sølv en virkelig flot kombination, hvis man spørger mig – men jeg er også vild med farver på mit udstyr og i særdeleshed på mine badmintonsko! SH-S80 O modellen er orange, blå og sølv, jeg synes ikke at kombinationerne af farver fungerer så specielt godt på denne badmintonsko. Den sidste model hedder SH-S80 C, som er hvid, sort, rød og sølv. Jeg synes det er lidt for kedelig en badmintonsko og har derfor valgt at erhverve mig Sh-S80 E badmintonskoen.

Badmintonskoen er den letteste sko fra Victor til dato, den vejer kun 275 gram i en størrelse 42! Det er cirka 25 gram lettere end en traditionel badmintonsko. Jeg har læst mig til, at vægtreduceringen kommer hovedsageligt fra Victors Light Resilient EVA materiale. Det er et meget let materiale som ikke går på kompromis med stødabsorberingen og stabiliteten i en badmintonsko. Skoen er udstyret med EnergiMax 3.0 som giver en form for hoppeboldseffekt når man har skoen på, dette materiale er placeret i hælen og i forfoden af skoen – dette skulle gøre, at man får et hurtigere afsæt rundt på banen når man har badmintonskoen på.

Victor har udstyret badmintonskoen med Carbon Power, som er en karbon plade som er placeret mellem hælen og forfoden. Denne type teknologi er også kendt fra Yonex badmintonsko og det bevirker, at man ikke vrider så nemt om i skoen, når man lander og skal lave retningsskift. Victor har endvidere udstyret deres letteste badmintonsko med deres V-brake system. Dette system er et nyt mønster på ydersålen og kombineret med VSR anti-slip teknologien, gør det, at man står langt bedre fast på de syntetiske gulve som bliver mere og mere populære rundt omkring i det Dansk Badmintonland. Jeg er rigtig glad for mine badmintonsko og kan virkelig mærke alt den teknologi der er proppet i den meget lette badmintonsko. Jeg er sikker på, at min badmintonsko gør mig bedre på banen. Min nye badmintonsko hjælper mig meget når jeg skal lave hurtige bevægelser, spring og bevæge mig lynhurtigt fra et hjørne til et andet, det er så tydeligt at mærke forskel på en god badmintonsko og en mindre god!Postet by Jensbruun via AdSet linkbuilding network