Winther Bikes – Cykeltrailere, anhængere & ladcykler

Winther Bikes… Eller Winther Cykler?

Winther Bikes og Winther Cykler er oprindeligt det samme, men for ikke så lang tid siden blev de adskilt. Nu har en grossist/producent købt rettighederne til Winther Cykler for en længere periode og tilbage står den originale forretning med enkelte dele som ikke er blevet solgt med ud.  Dette betyder at det for den almindelige dansker, kan være svært at skelne mellem det ene og det andet brand, selvom det er to forskellige med udspring fra samme sted. Aftalen er lidt ala en aftale en købmand får med ex Meny, man betaler et beløb hver måned/år eller for hele perioden, for at måtte kalde sig navnet og dermed have rettighederne til en lang række varer og tilbud.

Hvorfor så Winther Bikes?

Grunden til at Winther er fortsat under det nye navn er ganske simpel. Den grossist som valgte at købe rettighederne til nogle dele af forretningen har ikke fået “det hele med”. Det betyder, at Winther Bikes stadig selv står for alt der hedder ladcykler, cykelanhængere, budcykler, legecykler og sidst men ikke mindst, den ikoniske tre-hjulede cykel. Mange forveksler desværre de to brands, og tror ikke at Winther Bikes rent faktisk er dem, som står bag førnævnte cykler. Blandt andet er de virksomheden bag den prisvindende ladcykel Kangaroo som fås i to modeller, Kangaroo Luxe og Kangaroo Lite. Desuden har Winther Bikes en lang række tilbud til institutioner, dagplejere o.l. når disse skal bruge transportmidler. El ladcykler er enormt populære blandt landets dagplejere, da de gør det nemt at kunne transportere hele børneflokken på en gang, nemt og enkelt. Med en el-motor monteret på cyklen er det hverken tungt, besværligt eller hårdt at fragte helt op til fire små børn i cyklen. Det giver brugeren en masse fleksibilitet og muligheder i forhold til udflugter, besøg ved kollegaer mm. da de små ikke skal gå hele vejen og, at (i det her tilfælde) dagplejeren ikke skal holde styr på både barnevogn- eller klapvogn samt et par børn ved siden af.

Hvem er Winther Bikes så egentlig?

Winther Bikes er de samme som de altid har været. De fleste, især voksne, danskere kender til Winter Cykler, da disse gennem en årerække, også historisk set, har været enormt populære cykler, som har været repræsenteret i stort set alle familier gennem de sidste 70 – 80 år, som har ejet en cykel. Winther Bikes bor i Them, ikke så langt fra Silkeborg i det jyske. Virksomheden har siden starten været familieejet, og nu er det 3. generation som leder og driver virksomheden. Virksomhedens hovedfokus var dengang ligesom i dag, at der skulle være fokus på høj sikkerhed, god kvalitet og lækkert design. Gennem mange år har man hele tiden forsøgt at forbedre og højne kvaliteten, designet og sikkerheden i produkterne. Desuden er Winther også virksomheden bag Gonge trædesten – men alt det kan du læse mere om på www.wintherbikes.com.Postet by Mibe via AdSet linkbuilding network